Werkverlichting bij plaatsen zonnepanelen

Artikel delen

Dagelijks zonnepanelen plaatsen is een zware klus, goed gereedschap kan dit werk verlichten. Dit weten ze bij Makita ook. Daarom is er nu de lang verwachte opvolger van de DTD171 accu slagschroevendraaier, de DTD172. De ideale machine voor het vastzetten van de zonnepanelen.

bouwvakker op een stijger naast een huisDe DTD172 heeft maar liefst 8 verschillende instellingen. De machine is voorzien van verbeterde lagering van de as zodat het bit nog minder beweegt en je nauwkeuriger kan schroeven.

De dubbele ledverlichting kan handmatig aan- en uitgezet worden waardoor de machine ook als zaklamp gebruikt kan worden. Verder is de machine ongekend compact. De DTD172 is korter en dankzij het kortere neusstuk kan er beter in de hoek geschroefd worden.

Wil je niet continu zonnepanelen, die wel tot 30kg kunnen wegen, handmatig naar boven tillen? Maak dan gebruik van het Shuttle liftsysteem van Altrex. De Shuttle is een modulair steigerliftsysteem en kan worden uitgevoerd met een Solar Set of Carrier Set. Met de Altrex Solar Set hijs je gemakkelijk twee zonnepanalen tot wel 60kg veilig en snel tegelijk naar boven. Met de Carrier Set hijs je gemakkelijk én ergonomisch tot 30kg aan materialen per keer op het werkplatform. De Carrier Set komt met een eigen console. Daarnaast past de kratdrager ook op de console van de Solar Set.
Wil je meer weten over de Makita DTD172 accu slagschroevendraaier of het Altrex Shuttle liftsysteem, neem dan contact op met ToolMax.

ToolMax
www.toolmax.nl