Hét multitool merk voor renovatie

Artikel delen

Qblades heeft voor ieder systeem zaagbladen die naadloos passen op elk type en merk multitool zodat professionals zorgeloos aan de slag kunnen met hun renovatie- of andere klus.

tabelKies je voor gemak met de nieuwe Starlock aansluiting (SL) of gebruik je de universele (UN), Supercut (SC) of DeWalt (DW) aansluiting. Alle Qblades zaagbladen zijn gemaakt van het beste uitgangsmateriaal en zijn aantrekkelijk geprijsd. Kortom, meer zaagmeters voor je geld!

Het juiste zaagblad voor elke klus. Zaag je alleen door hout of pvc, gebruik dan een HCS zaagblad. Wil je naast hout ook profielen, spijkers of zelfs een metalen buis zagen, kies dan voor een Bi-metalen zaagblad. De extra robuuste zaagbladen van Qblades voldoen aan alle dagelijkse eisen van de vakman.

Voor het vervangen van een badkamertegel of een andere bewerking met steen of beton zijn er diverse zaagbladen met hardmetaal of diamant leverbaar. Ook voor het verwijderen van kit of lijmresten heeft Qblades diverse accessoires in het assortiment.

Wij wensen je veel succes met jouw volgende project! Voor het gehele assortiment geldt:
altijd 10+1gratis! Onze zaagbladen zijn verkrijgbaar bij de professionele vakhandel.

Qblades
www.qblades.com