Veelzijdig assortiment snijgereedschap

Artikel delen

Met de snijgereedschappen van CMT Orange Tools biedt RS Tools haar klanten een uitgebreide en veelzijdige keuze. Van bovenfrees tot profielmes en reciprozaag, het brede assortiment van deze Italiaanse fabrikant biedt behalve hoogwaardige kwaliteit vooral doordachte gereedschappen.

Product display

RS Tools in Gilze is al vele jaren pro-dealer van CMT Orange Tools. “Een wereldwijde grote speler op de markt van snij- en zaaggereedschappen en populair bij veel professionals vanwege de ruime keuze en kwaliteit van de gereedschappen. Bovendien innoveert en investeert CMT continu in uitbreiding van haar assortimenten”, zegt Bart Schellekens van RS Tools. Door zelf een grote voorraad van de CMT-gereedschappen in huis te hebben, kan RS Tools snel leveren wat de klant wil.

Dat de gereedschappen van CMT populair zijn, blijkt onder meer uit de trouwe klanten die via de webshop of in de winkel in Gilze hun aankopen doen. “We hebben zelfs klanten die er een uur of meer voor in de auto zitten om de gereedschappen hier te kopen.”
Onder de vaste klanten bevinden zich vooral veel professionele vaklieden. “Maar we zien ook steeds vaker particuliere klanten kiezen voor CMT. Ze weten dat ze daarmee kiezen voor kwaliteit en langdurig klusplezier.”

Om de levensduur van de snij- en zaaggereedschappen te verlengen biedt RS Tools met een eigen slijperij een extra service. “Vooral professionele klanten die er intensief gebruik van maken, komen regelmatig langs om hun gereedschappen scherp te houden. Daarmee zijn zij in staat om goed werk te blijven leveren.”

RS Tools
www.rs-tools.nl