Eenvoudig en efficiënt kleine verblijfsruimten verwarmen

Artikel delen

Met de Topfloor Complete elektrische vloerverwarming is het mogelijk elke ruimte comfortabel te verwarmen. Het systeem is zowel toepasbaar in nieuwbouw- als in renovatieprojecten, en heeft een hoge mate van energiezuinigheid. De Topfloor Complete wordt in een compleet pakket geleverd en hiermee kunt u kleine verblijfsruimten eenvoudig bijverwarmen. Denk bijvoorbeeld aan een badkamer of toilet.

Elektrische vloerverwarming in de badkamer

De dunne matten kunnen onder nagenoeg iedere vloerafwerking toegepast worden. Naast vloerbedekking kunnen de matten ook onder PVC-vloeren, kurkvloeren, plavuizen, parket en natuursteen worden gebruikt.

Bij de Topfloor Complete ligt de verwarmingskabel direct onder de tegels. Dit zorgt voor een optimaal resultaat in elke gewenste ruimte. Wanneer er meer dan 5m² nodig is, kunt u meerdere matten aan elkaar koppelen. Let op: deze matten dienen qua oppervlakte gelijkmatig verdeeld te worden.

De Topfloor vloerverwarming is voorzien va een ingebouwde thermostaat met uitgebreid programma. In het Topfloor Complete pakket zit het volgende:

  • TWIN-Core vloerverwarmingsmat
  • Touchscreen thermostaat
  • Inbouwdoos voor thermostaat
  • Vloersensor inclusief mantelbuis voor bescherming
  • Mantelbuis voor aansluitdraden

De Topfloor is tevens geschikt als hoofdverwarming. Indien het gebruikt wordt als hoofdverwarming brengt dit uiteraard wel hogere verbruikskosten met zich mee. De set is verkrijgbaar in acht verschillende vermogens.

Masterwatt
www.masterwatt.com