Snelle en effectieve vloertransformatie met hoogwaardige isolatie

Artikel delen

Kou, vocht, schimmel: houten balkenvloeren met kruipruimtes zijn er goed in, en isoleren doen ze minder goed. Vloer+ heeft daarin de oplossing om snel en duurzaam een begane grondvloer te vervangen voor een thermisch geïsoleerde vloer.

Vloer+ trailer

Isolatie korrels blazenVloer+ verwijdert de bestaande houten vloer en maakt de kruipruimte schoon. Vervolgens wordt de kruipruimte opgevuld met Argex isolatiekorrels. Deze isolatiekorrels hebben als voordeel dat ze vocht kunnen opnemen waardoor de dekvloer en de afwerkvloer droog zullen blijven. De geëxpandeerde Argex isolatiekorrel is een draagkrachtige, onbrandbare, 100% milieuvriendelijke en lichtgewicht kleikorrel die afgewerkt wordt met een traditionele cementdekvloer.

Daarnaast is het ook mogelijk om de cementdekvloer te voorzien van vloerverwarming. Daarbij wordt het leggen van de vloerverwarmingsslangen uiteraard ook door Vloer+ verzorgd. Bovendien worden de vloeren sneldrogend gemaakt zodat de bewoner al na 4 dagen kan beginnen met het leggen van de vloerafwerking zoals parket, laminaat, vloerbedekking of vloercoating.

Vloer korrels blazenHet vervangen van de vloer en alle werkzaamheden daaromheen wordt volledig door Vloer+ verzorgd, daardoor is het mogelijk om de vloer binnen 1 á 2 dagen te vervangen. De bewoners kunnen mede hierdoor weer snel van hun woning gebruik maken. Daarnaast wordt het project door 1 contactpersoon van a tot z begeleid.

De bewezen isolatiewaarden zijn door ISSO opgenomen in de databank voor gecontroleerde kwaliteitsverklaringen. Hierdoor mag de EPA-adviseur de gedeclareerde Rc-waarden één-op-één opnemen in zijn EPC berekeningen voor een Energielabel of een Maatwerkadvies Energiebesparing. Vloer+ voegt hiermee waarde toe aan de woning.

Vloer+
www.vloer-plus.nl/
Stand 1.D075