In de spotlight

Artikel delen

Voorkom aanzetten door te snelle droging

Drogingsvertrager Aqua is een universeel kleurloos additief waarmee de verwerkingstijd wordt verlengd. Je voorkomt hiermee vervelende aanzetten, streepvorming en sinaasappeleffect door te snelle aandroging. Verbetert de vloei en is daardoor gemakkelijker te verwerken.

Te snel gedroogd verf op hout

Watergedragen verfproducten hebben soms de eigenschap om zeer snel aan te drogen. Zeker bij hogere temperaturen, luchtstroming of het schilderen van grotere oppervlakken kan dit voor problemen zorgen. Avis Drogingsvertrager Aqua vertraagt de droging waardoor het product gemakkelijker te verwerken is, het vermindert aanzetten, streepvorming, ‘sinaasappel-effect’ en verbetert de vloei.

Avis Drogingsvertrager Aqua kun je aan de meeste voorkomende watergedragen één en twee-componenten verfproducten toevoegen. Zowel voor primers, aflakken en muurverven. Het additief heeft doorgaans geen invloed op eigenschappen als kleur, hechting, glansgraad, etc., maar kan wel, en met name bij 2 componenten watergedragen verven, de viscositeit beïnvloeden.

Je voegt Avis drogingsvertrager toe aan het product, direct voorafgaand aan het gebruik. De gebruiksvriendelijke en innovatieve doseerflacon helpt je zeer nauwkeurig de specifieke hoeveelheid additief te doseren. Doseren in 3 stappen. Simpel, snel en uiterst betrouwbaar omdat overdoseren met dit systeem onmogelijk is.

Conclusie: grote oppervlakken schilderen en te snelle aandroging is geen probleem meer.

Als je op zoek bent naar een manier om te voorkomen dat je verf te snel droogt, dan kan drogingsvertrager een goede oplossing zijn. Het kan helpen om de verf langer vloeibaar te houden en je meer tijd te geven om te werken. De unieke doseerfles van 250 ml is een handige manier om de verfadditief in de juiste hoeveelheid te doseren en te gebruiken. Overweeg het gebruik van drogingsvertrager de volgende keer dat je aan het schilderen bent.

Bekijk de Avis Drogingsvertrager Aqua op de website.

Avis
www.avisprofessional.nl

RenovatieTotaal