Elektrische convector voor aangename warmte in elke ruimte

Artikel delen

De Solida is een elektrische convector met een elegant uiterlijk. De stijgende warme lucht die uitstroomt aan de bovenzijde van de convector, creëert een aangename warmte in elke ruimte. De Solida beschikt over een klokthermostaat, open raam detectie én voldoet aan de ErP regelgeving.

Elektrische convector

Veel mensen verwarren convectoren met radiatoren. Dat is ook niet verwonderlijk, want qua uiterlijk lijken ze best veel op elkaar. Misschien komt het door de naam, die voor velen niet direct iets zegt. Convectie betekent opstijgende warme lucht. Een convector is dus een luchtverwarmer. In tegenstelling tot radiatoren, produceren convectoren geen stralingswarmte. Convectoren bestaan al heel lang in centrale verwarmingsinstallaties.

Elektrische convectoren

Een elektrische convector levert aan de hand van de gewenste warmtevraag een aangename warme lucht. Hij levert warmte zoals het bij convectoren bedoeld is, ook indien nodig met hogere temperaturen.

Elektrisch verwarmen met de Solida

De Solida elektrische convector is dé perfecte convector als je op zoek bent naar design convector voor luchtverwarming in gemiddeld tot kleine ruimtes.

De warmte van de Solida kan met hogere en lagere temperaturen door de convector worden gerealiseerd. Daarnaast beschikt de convector over een klokthermostaat, waarmee je eenvoudig zelf kunt bepalen wanneer je wilt verwarmen. Hij is geschikt voor zowel droge als vochtige ruimten(IP24) en voldoet aan de ErP* regelgeving, wat inhoud dat de Solida goedgekeurd is als energiebesparend product.

Belangrijke voordelen

Naast bovenstaande kenmerken zijn er nog een aantal andere belangrijke kenmerken van de Solida;

  • Open raam detectie De convector wordt uitgeschakeld op het moment dat er koude inkomende lucht wordt waargenomen.
  • Vakantiemodus Stel een periode in, waar de convector niet hoeft te verwarmen
  • Boost-functie Voor een periode van twee uur kun je de convector een boost geven tot 32 graden om een ruimte snel te verwarmen.
  • Verbruiksmeter Hou precies bij hoeveel kWh de convector heeft verbruikt
  • Toetsenblok Hiermee staan de toetsen op “slot”.

Masterwatt
www.masterwatt.nl