Tijdsbesparing en gemak op het dak met prefab plakplaat

Artikel delen

Anjo introduceert een nieuwe serie prefab plakplaten. Het bedrijf heeft de Vent-Alu serie uitgebreid met een Prefab plakplaat met geïntegreerde rondel dakbedekking. Met als grootste voordeel tijdbesparing en gemak bij plaatsing op het platte dak!

rondelDe geïntegreerde rondel dakbedekking van de Prefab plakplaten is veilig te verwerken doordat er geen open vuur nodig is. Dit zorgt voor extra tijdbesparing bij plaatsing. De plakplaat is dubbelwandig geïsoleerd met een vlamvertragende en vlamdovende EPS-isolatie, is damp- en luchtdicht aan te sluiten en is onderdaks te verlengen.

De dubbelwandige geïsoleerde plakplaten hebben dezelfde maatvoering als de standaarduitvoering en zijn geschikt voor alle ontluchtingskappen, windgedreven ventilatoren en kabeldoorvoeren uit de Anjo Vent-Alu 3000 serie.

De rondel dakbedekking is gemaakt met Resitrix SK W, eenvoudig te gebruiken op een reeds aanwezige ondergrond. Daarnaast komen binnenkort Prefab plakplaten met een rondel Bitumen SBS en Amerikaanse EPDM. In overleg kan een alternatieve rondel dakbedekking geïntegreerd worden

Over

een rondelAnjo is sinds 1964 een begrip in de markt op het gebied van daktoebehoren in aluminium, kunststof en roestvast staal. Vanuit Beverwijk worden de innovatieve oplossingen op het gebied van ventilatie, hemelwaterafvoer, rookgasafvoer en mechanische ventilatie voor de Nederlandse, Duitse, Belgische en Franse markt geleverd. De meeste producten worden in Beverwijk geproduceerd, waaronder de bekende Vent-Alu 3000 ontluchting met aluminium plakplaat voorzien van een kunststof of aluminium kap.

Kijk voor meer informatie op de website.

Anjo
www.anjo.nl