EPDM snijresten gerecycled tot unieke daktegels

Artikel delen

Wanneer je werkt met EPDM heb je vaak te maken met snijresten waar je niets mee kunt en waarvoor je moet betalen om het te laten afvoeren. BossCover verzamelt graag jouw snijresten en geeft het een tweede leven als rubberen daktegel, de BossCover XL Rubber Tile.

rubberen tegels De BossCover XL Tiles worden voor 100% geproduceerd uit zuiver gerecycleerde EPDM dakmembranen. Ze zijn specifiek ontworpen om dienst te doen als looppad op particuliere en industriële daken waarbij regelmatig onderhoud nodig is aan allerlei installaties.

Haal zuivere EPDM uit jouw afvalverwerking en bespaar jaarlijks een mooi bedrag. Het enige wat je moet doen? Hou zuivere snijresten bij en breng ze binnen bij één van onze BossCover dealers. Of als je een grote hoeveelheid in één keer kwijt wil, dan kunnen we ook afspreken dat wij het materiaal in big bags komen ophalen.

Waarom Mawipex het niet erg vindt om met jouw snijresten opgezadeld te worden?

 • Duurzaamheid
  Het bedrijf wilt met duurzame producten en diensten in de toekomst het verschil maken.
 • Innovatie
  Alle innovaties hebben als doel om de bouwschil duurzamer te maken.
 • Vernieuwbaar
  Met dit initiatief wordt er voorkomen dat er een hoogwaardige grondstof verloren gaat. EPDM is een synthetisch product.
 • Wil jij meer informatie?
  Surf naar  www.epdmcycle.com en lees het volledige verhaal over de EPDM Cycle en de BossCover XL Rubber Tile.

Mawipex
www.mawipex.nl