Het bouw- en tegelelement met dat beetje extra

Artikel delen

Extra breed voor minder voegen, extra licht voor snelle montage: het nieuwe 1200 mm brede XPS-bouw- en tegelelement JACKOBOARD® Plano 1200 biedt nog meer mogelijkheden. Het vormt de basis voor geavanceerde binnenafwerking en individuele vloer- en wandtoepassingen – vooral in ruimten met een hoge vochtigheidsgraad.

Interieurafwerking

Het nieuwe bouw- en tegelelement is de juiste keuze voor verfijnde interieurafwerking en individuele vloer- en wandtoepassingen. Foto: JACKON Insulation

Zoals alle andere producten uit de geëxtrudeerd polystyreen-hardschuim serie van JACKON Insulation, blinkt ook JACKOBOARD® Plano 1200 uit in waterafstotendheid, draagvermogen en gebruiksgemak. Een van de onderscheidende kenmerken is de breedte van 1200 mm, waardoor het aantal benodigde voegen dat geplamuurd moet worden, aanzienlijk wordt verminderd. Dit komt vooral tot zijn recht in omgevingen zoals douches, waar elke voeg een potentieel zwak punt kan zijn en waar de tijdsbesparing van cruciaal belang is.

Naast de breedte biedt het bouw- en tegelelement de flexibiliteit om op elke gewenste maat te worden gesneden, zonder verlies van integriteit of functionaliteit. Een andere belangrijke troef is de speciale coating aan beide zijden, die het mogelijk maakt om het element op verschillende manieren af te werken, of dat nu betegelen, plamuren of bepleisteren is.

Het XPS-bouw- en tegelelement

Het XPS-bouw- en tegelelement JACKOBOARD® Plano 1200 staat met zijn extra brede formaat de meest uiteenlopende vormgevingsmogelijkheden toe. Foto: JACKON Insulation

Maar de veelzijdigheid van JACKOBOARD® Plano 1200 gaat verder dan wand- en vloertoepassingen. Het is een uitstekende keuze voor een scala aan interieurafwerkingen en meubelbouwprojecten. Of u nu denkt aan wand-, buis- en badbekleding, wastafels, legborden of complete meubelconstructies; dit bouw- en tegelelement biedt een duurzame en esthetisch verantwoorde oplossing voor uw project.

Dankzij deze eigenschappen en flexibiliteit biedt JACKOBOARD® Plano 1200 een antwoord op de diverse behoeften van zowel de professional als de eindgebruiker in een tijd waarin efficiëntie, duurzaamheid en functionaliteit centraal staan.

Jackon
www.jackon-insulation.nl