Nauwkeurig en efficiënt boren met nieuwe slangenboor

Artikel delen

REX® introduceert trots de Lewis slangenboor, een revolutionair gereedschap ontworpen om snel en precies gaten te boren in balken van diverse houtsoorten. Met een combinatie van innovatieve functies biedt deze boor een ongeëvenaarde boorervaring.

Slangenboor in hout

Deze groefgeslepen boor is uitgerust met een zelfintrekkende schroefdraadpunt voor uiterst precies boren, terwijl de extra scherpe snijpunt zorgt voor een hoge doordringingssnelheid. De geharde voor- en hoofdsnijkant garanderen een lange levensduur en optimale stabiliteit, waardoor de boor bestand is tegen veeleisende toepassingen.

De Lewis-spiralen in de boor zorgen voor een snelle afvoer van spaanders, wat resulteert in schone, gladde gaten zonder verstopping. Deze slangenboor is een ideale keuze voor zowel dikke balken als spaanplaat, en biedt veelzijdigheid in toepassing.

Gemaakt van duurzaam Chroom-Vanadium staal (CrVa), met beschikbare diameters variërend van 6 tot 32 mm en lengtes van 235 tot 600 mm, is de slangenboor geschikt voor een breed scala aan projecten. Of je nu met zacht- of hardhout werkt, deze boor levert consistente prestaties.

Voor zowel de professional in houtbouw of de allround ZZP’er, de REX® Lewis slangenboor is een onmisbaar gereedschap in uw collectie. Kies voor nauwkeurigheid, snelheid en duurzaamheid – kies voor de Lewis slangenboor van REX®.

Ontdek op de website van A.S.F Fischer het volledige REX® assortiment en andere producten voor de vakman. Deze hoogwaardige gereedschappen zijn verkrijgbaar bij professionele bouwmaterialen- en ijzerwarenwinkels, en sanitair groothandels.

A.S.F. Fischer
www.asf-fischer.nl