Goldband steelt de show met sneak peak van eigen ontworpen werkschoen

Artikel delen

Met diverse grote hits zette Goldband het festival Zwarte Cross zoals verwacht helemaal op z’n kop. Bij optredens van Goldband gebeurt er altijd wel iets onverwachts. Zo kwamen ze geheel in stijl achterop bij motorcrossers het podium op. Wat de band zelf ook al aankondigde op het podium, is dat ze voor het eerst hun zelfontworpen Goldband X Steel Blue werkschoen droegen. Een verrassende samenwerking, die tegelijkertijd heel logisch is. “Het contrast tussen de bouwwereld en het leven op het podium is groot. Met deze werkschoen willen wij de dansvloer naar de bouwplaats brengen en vice versa”, licht Goldband de samenwerking toe.

Teaser werkschoenen

Foto credits: Bart Heemskerk

Met de nieuwe collab met Steel Blue werkschoenen grijpt de Haagse popformatie Goldband dus terug naar hun stukadoorsverleden. Maar er is meer. De band verwijst met het design en de groengele kleuren subtiel naar hun stad Den Haag.

Limited edition voor vakmensen

Boaz van Goldband: “Party trappers met stalen neuzen. Voor op de werk- en de dansvloer. Laat zware shit op je tenen vallen en schop die gozer die je vriendin wil versieren. Stap over je eigen grenzen en geef je leven weer zin”. De Goldband X Steel Blue werkschoen wordt dit najaar verwacht, als exclusieve limited edition serie. Deze S3 veiligheidsschoen is exclusief ontworpen voor vakmensen, die trots zijn op hun vak en een statement durven maken.

Waar en wanneer de schoen te krijgen is, is nog niet bekend. Ook is het niet duidelijk hoe groot de oplage zal zijn, maar het zal om een relatief klein aantal gaan.

Steel blue
www.steelblue.com