De kracht van waterdichte veiligheidsschoenen

Artikel delen

In de bouwsector worden terecht hoge eisen gesteld aan veiligheid en duurzaamheid, vooral voor eindgebruikers die werken in zware omstandigheden. Met deze behoeften in gedachten is het Delta-Tex assortiment ontwikkeld, speciaal voor degenen die op zoek zijn naar efficiënte, duurzame en robuuste S3 veiligheidsschoenen.

Het unieke aan het Delta-Tex assortiment is het ‘waterproof’ polyester membraan. Dit innovatieve materiaal is aan de ene kant volledig ondoorlaatbaar, terwijl het aan de andere kant ademend blijft. Dit betekent dat het membraan uitstekende bescherming biedt in allerlei weersomstandigheden, zonder in te boeten aan comfort. Vocht van binnen wordt effectief naar buiten afgevoerd, waardoor de voeten droog en comfortabel blijven.

Een van de topmodellen in dit assortiment is de Delta Plus SAMY2 S3 veiligheidsschoen. Deze schoen is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. De SAMY2 S3 is voorzien van een beschermende PU bumper, die de tenen en de voorkant van de voet beschermt tegen stoten en schuren. De binnenkant van de schoen is uitgerust met een polyester binnenvoering en een voorgevormde, uitneembare binnenzool voor extra comfort en hygiëne.

Wat betreft veiligheid laat de SAMY2 S3 niets te wensen over. Deze schoen biedt uitstekende bescherming tegen de risico’s van perforatie en uitglijden, en is bestand tegen schokken en extreme temperaturen, zowel warm als koud. Dit maakt de SAMY2 S3 een ideale keuze voor professionals die werken in veeleisende omstandigheden en die niet willen inleveren op veiligheid en comfort.

Voor meer informatie over het Delta-Tex assortiment en de SAMY2 S3 veiligheidsschoenen, kunt u mailen of bezoek de website.

Delta Plus
www.deltaplus.eu