Functionele werkkleding met een eigentijdse twist

Artikel delen

Binnen de bouw is werkkleding meer dan alleen een uniform; het is een essentieel hulpmiddel dat kwaliteit, functionaliteit en esthetiek moet samenbrengen. Delta Plus begrijpt dit als geen ander en introduceert met trots het MACH-5 assortiment – een revolutionaire lijn werkkleding die ongekende duurzaamheid, robuustheid en comfort combineert, terwijl het streeft naar flexibiliteit en stijl.

WerkkledingHet paradepaardje van de nieuwe Delta Plus MACH-5 collectie is de MACH-5 werkbroek, vervaardigd uit 280 g/m² stof, samengesteld uit 60% katoen en 40% polyester. Deze werkbroek is doordrenkt met innovatieve functies, waaronder driedubbele naden, een afneembare badgehouder en de mogelijkheid om optionele kniebeschermers toe te voegen. Met maar liefst negen zakken, waaronder een handige meterzak, biedt deze broek voldoende opbergruimte zonder in te leveren op comfort.

De 4-way stretch technologie zorgt voor maximale bewegingsvrijheid, terwijl reflecterende biezen aan de voor- en achterzijde de zichtbaarheid verhogen, zelfs bij weinig licht. Bedekte ritsen en Cordura versterkingen op cruciale slijtagezones maken deze werkbroek compleet en duurzaam.

Het MACH-5 assortiment omvat diverse trendy modellen, kleuren en uitvoeringen, zodat er voor iedereen iets te vinden is. Delta Plus is toegewijd aan het bieden van hoogwaardige lichaamsbescherming voor professionals in de bouwsector en nodigt u uit om het complete assortiment te ontdekken.

Delta Plus
www.deltaplus.eu