Ademhalingsbescherming: een essentiële veiligheidsmaatregel

Artikel delen

Bescherm jezelf maximaal tegen blootstelling aan schadelijke stoffen en vezels. Op elke bouwplaats komen deze frequent veel voor. Denk aan minerale stof, kristallijn silica, metaal, glaswolvezel, steenwol, asbest enzovoort. Afhankelijk van het niveau aan blootstelling moet de ademhalingsbescherming aangepast worden. Het dragen van een geschikt masker kan je longen beschermen tegen de gevolgen van inademing van deze stoffen, zoals stoflong, silicose, asbestose of kanker. Het is daarom belangrijk om de juiste keuze te maken als het gaat om het type ademhalingsbescherming.

Delta Plus beschikt over een ruim assortiment ademhalingsbescherming. Het bedrijf levert zowel herbruikbare vol- en halfgelaatsmaskers als FFP1, FFP2 en FFP3 wegwerpmaskers. Binnen het DELTA PLUS AER gamma presenteert het bedrijf graag de FFP2 masker M1205V en de FFP3 M1305V wegwerpmasker.

Beide zijn individueel verpakt, voorzien van een hoog performant uitademingsventiel, een ergonomisch uit 4 delen bestaand design en zonder nietjes. Hun unieke ontwerp zorgt voor een uitstekend zicht, een makkelijke combineerbaarheid met veiligheidsbril en een optimale pasvorm dankzij de regelbare neusbrug.  Functionaliteit, comfort en design verenigd. De maskers voldoen aan de Europese norm EN149 en hebben het CE-keurmerk.

Graag meer info? Bezoek de website of stuur een mail om de Sector Specifieke bouwbrochure op te vragen.

Delta Plus
www.deltaplus.eu