Win renovatie van €5000: ‘Upgrade de wc met de BTV’-actie

Artikel delen

In vrijwel iedere woning wordt geademd, gedoucht en gekookt. Wist je dat deze activiteiten stuk voor stuk bronnen zijn van vocht? En dat dit, als je niet goed ventileert, kan zorgen voor vochtige ruimtes, nare geurtjes en zelfs schimmels? Zo creëer je met deze alledaagse bezigheden een ongezonde leefomgeving, die slecht is voor de gezondheid van het hele gezin. Precies om deze reden kan een badkamer- en toiletventilator (BTV) een waardevolle toevoeging zijn aan een woning. Een BTV zorgt voor de afvoer van vervuilde binnenlucht. Zo voert hij onaangename geuren snel af en vermindert hij vocht, om schimmelgroei en condensatie te voorkomen.

Ventilatie

Naast ongezond, zijn vochtige ruimtes ook gewoon heel vervelend. Na het douchen wil je direct in de badkamerspiegel kunnen kijken, toch? En na een bezoekje aan het toilet wil je de ruimte fris achterlaten voor de volgende gebruiker. Ook daarbij helpt de BTV: dankzij zijn optimale ventilatie ben je vocht en geurtjes mooi de baas.

Energiezuinig en stil

Tijd dus om kennis te maken met de moderne, energiezuinige en stille badkamer- en toiletventilatoren van Itho Daalderop. Het energieverbruik van de BTV-ssst bijvoorbeeld is zeer laag. Met 4,8-10,4 watt verbruikt hij slechts de helft van wat een gemiddelde spaarlamp verbruikt! En dan is dit nog niet eens de meest energiezuinige BTV. De BTV-ssst Supreme is namelijk de energiezuinigste in zijn klasse met een verbruik van 2,8 watt. Daarnaast heeft de gehele BTV-ssst-range een laag geluidsniveau. De ventilatiestand, die met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening in acht stappen regelbaar is, maakt het geluidsniveau van de BTV-ssst Supreme nog lager.

Gemakkelijk te installeren

Ook voor installateurs brengt een BTV van Itho Daalderop voordelen met zich mee. De BTV-ssst is eenvoudig te installeren. De ventilatoren kunnen snel en efficiënt worden geplaatst. De duidelijke installatiehandleidingen besparen de installateur nog eens extra tijd en moeite.

Passende ventilatie voor elke situatie

Bij de keuze voor een BTV is het van belang dat je gaat voor een systeem met de juiste capaciteit om de badkamer en het toilet in jouw woonsituatie te ventileren. Dankzij de ruime selectie aan badkamer- en toiletventilatoren heeft Itho Daalderop voor iedere ventilatievraag een passende oplossing.

Upgrade je toilet met de BTV-ssst!

Upgrade jij binnenkort een toilet of badkamer? Kies dan voor de ideale manier om leefruimtes gezonder, comfortabeler en energiezuiniger te maken door een BTV toe te passen. En, goed nieuws: tot en met 31 december loopt de ‘Upgrade de wc met de BTV’-actie. Met deze actie rondom de BTV-ssst range van Itho Daalderop, maak je onder andere kans op een renovatie van je toiletruimte ter waarde van 5.000 euro! Ook kans maken op mooie prijzen? Meer informatie vind je hier.

Itho Daalderop
www.ithodaalderop.nl