Nooit uit het oog met Hi-Vis werkkleding

Artikel delen

Als uw werkplek gekenmerkt wordt door beperkt zicht of opvallen uitermate belangrijk of zelfs verplicht is, dan is het kiezen van de juiste werkkleding essentieel. Kies dan voor Hi-Vis werkkleding ook wel signalisatiekledij genoemd. Hier komt Hi-Vis werkkleding, ook bekend als signalisatiekledij, om de hoek kijken. In situaties waar zien en gezien worden de sleutel tot succes vormt, vooral tijdens de donkere wintermaanden het tijdens de werkuren al donker is, is het selecteren van de juiste outfit van groot belang.

Signalisatiekleding

Een uitstekende keuze voor veelzijdige bescherming tijdens bouwwerkzaamheden is de Delta Plus FAST Hi-Vis jas. Deze jas, klasse 2 gecertificeerd, biedt niet alleen waterdichte en ademende eigenschappen, maar heeft ook een afneembare kap, afneembare mouwen en is vervaardigd met een ripstop met 100& polyester mechanische stretch. Met functies zoals een koudewerend ritssluiting, drie handige zakken en velcro sluitingen aan beide polsen, biedt de Delta Plus 2in1 FAST (290 g/m²) de nodige bescherming en functionaliteit met een gering gewicht.

Beschikbaar in zowel geel als oranje en in maten variërend van S tot 3XL, combineert deze jas veiligheid met comfort. Of het nu gaat om regen, kou of gewoon om op te vallen elke werkomgeving, de Delta Plus FAST is een betrouwbare metgezel.

Ontdek het volledige assortiment aan Hi-Vis werkkleding op de website van Delta Plus en zorg dat uw veiligheid nooit uit het oog verloren wordt.

Delta Plus
www.deltaplus.eu