Het geheim achter minder ongevallen op de bouwplaats?

Artikel delen

In de bouwsector, waar ongevallen vaak ernstige gevolgen kunnen hebben, speelt het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen een cruciale rol in de preventie en vermindering van risico’s. Deze middelen zijn essentieel voor de veiligheid en gezondheid van werknemers, aangezien ze direct bijdragen aan het verminderen van blootstelling aan gevaarlijke situaties en materialen.

VeiligheidshandschoenenHet is daarom van belang dat werknemers niet alleen toegang hebben tot hoogwaardige PBM’s, maar ook de kennis en training ontvangen om deze correct te gebruiken. Hierdoor wordt een veiligere werkomgeving gecreëerd en het risico op ongevallen en verwondingen aanzienlijk verminderd.

Delta Plus speelt in op deze noodzaak door een divers en hoogwaardig assortiment aan beschermingsmiddelen te bieden. Naast hoofd-, lichaams-, voet- en valbescherming biedt Delta Plus ook chemische, thermische en mechanische veiligheidshandschoenen aan.

Nieuw in het gamma, is de Venicut F Xtrem Cut range. Alle Venicut F Xtrem Cut veiligheidshandschoenen combineren comfort met vingergevoeligheid en de hoogste snijbestendigheidsklasse (Klasse F, > 30 Newton).  Ook in combinatie met koude en natte biedt Delta Plus diverse veiligheidshandschoenen aan.

Wil je graag een compleet overzicht? Bezoek dan de stand op de VSK of de website of stuur een mail.

Delta Plus
www.deltaplus.eu
Stand: 09.A018