Systeem op maat voor badkamerrenovatie

Artikel delen

Welk systeem is het meest geschikt voor de renovatie van een badkamer, toilet of keuken? Dat is van veel factoren afhankelijk, zoals de staat van de ondergrond, benodigd installatiewerk en gewenste doorlooptijd. Omnicol, specialist in badkamer renovatiesystemen, heeft binnen ‘Total Solution’ voor iedere situatie een passend systeem. Dat wil zeggen: een systeem op maat voor tegelzetters en stukadoors, waarbij de planning wordt gehaald en de overlast voor de bewoners tot het minimum wordt beperkt.

Geen renovatieproject is hetzelfde. Omnicol stelt daarom voor ieder project een systeem op maat samen. De juiste combinatie van producten zorgt voor een passend systeem en daarmee het beste eindresultaat. Er is keuze uit diverse systemen, zoals een gietdekvloer op afschot, traditioneel tegelwerk, tegelen over bestaand tegelwerk, werken met een ondergrond van polystyreen bouwplaten of het verlijmen van tegelpanelen. Het is daarbij mogelijk om een grote diversiteit aan systemen te realiseren.

Advies en projectbegeleiding

Juist omdat elke renovatie qua uitgangssituatie en procesinrichting anders is, moeten de keuzes vooraf weloverwogen worden gemaakt. Het inschakelen van kennis is daarbij geen overbodige luxe. Omnicol is dagelijks bezig met het geven van advies en het begeleiden van renovaties. Daarbij worden projecten ook bezocht tijdens de werkzaamheden om de kwaliteit te waarborgen. Om een zo goed mogelijk advies te geven, is het wel van belang dat Omnicol vroeg bij het proces wordt betrokken om zo tot de beste oplossing te komen.

Wil je meer informatie over een totaaloplossing voor jouw renovatieproject? Neem eens een kijkje op de website voor diverse renovatie oplossingen of neem contact op met één van de accountmanagers.

Omnicol
totalsolution.omnicol.eu