Vernieuwende dak- en geveloplossingen voor efficiëntere renovaties

Artikel delen

Van 14 tot en met 16 mei is Kingspan Unidek te vinden op de beurs Renovatie & Transformatie in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Het bedrijf presenteert daar Unidek SIPS en het brede assortiment Unidek Dakelementen, die geschikt zijn voor zowel zelfdragende als niet-zelfdragende toepassingen in renovatieprojecten.

Dakplaten

Bezoekers van de beurs kunnen kennismaken met zelfdragende dakelementen, ontworpen voor gebruik op gordingen, en niet-zelfdragende elementen, bedoeld voor toepassing over bestaand dakbeschot. Bovendien biedt Kingspan Unidek oplossingen voor na-isolatie van binnenuit tegen het bestaande dakbeschot.

Dakelementen

Duurzaamheid en prestatie

Het bedrijf zet sterk in op duurzaamheid, zoals blijkt uit de recente productlijnen Unidek Aero Light en Unidek Aero Light RE. Unidek SIPS is een prefab oplossing om de gevel te vullen en isoleren. De basis wordt gevormd door sandwichpanelen met een kern van EPS Platinum waarmee u snel en slank bouwt én renoveert. EPS is 100% recyclebaar en de elementen zijn geschikt voor remontabel bouwen.

Beloopbare dakelementen

Deskundig advies op locatie

De experts van Kingspan Unidek experts zijn beschikbaar op stand D080 in Hal 1, waar zij bezoekers zullen adviseren over de beste dak- en geveloplossingen voor hun specifieke bouwbehoeften. Bezoekers ontvangen meer informatie over de technische specificaties van de producten en horen meer over de innovatieve toepassingen die mogelijk zijn in complexe renovatieprojecten.

Kingspan Unidek
www.kingspanunidek.nl
Stand: 1.D080