De gevels van morgen: circulair, stijlvol, grenzeloos

Artikel delen

LJ Solutions zet zich in voor gezonde gevels, voor nieuwbouw en renovatie. Samen met architecten, ontwikkelaars, aannemers, installateurs en stukadoors, in binnen- en buitenland.

Met de unieke gevelsystemen van LJ Solutions ontwerp je zonder grenzen, met mens en milieu centraal. Uitstraling en functie wordt gecombineerd met duurzaamheid en gezondheid. Alle producten zijn volledig recyclebaar én herbruikbaar. Je monteert ze efficiënt, zonder uitstoot van stikstof en CO2.

Hoe? Door geventileerde gevelsystemen waarmee jij het onderhoud tot een minimum beperkt. Zo investeren we samen in een duurzame toekomst.

NEOLIFE

Natuurlijke, circulaire gevelbekleding en vlonderdelen uit een natuurzuiver houtcomposiet. Kleurvast in diverse natuurlijke tinten en onderhoudsarm. Circulair en duurzaam geproduceerd uit hoogwaardig resthout en upcyclebaar. De panelen gaan tot een brandklasse B en zijn licht van gewicht, waardoor het plaatsen heel eenvoudig is.

FAVEMANC

Keramische, modulaire geveltegels en accessoires, vervaardigd uit lokale geëxtrudeerde klinkerklei. Door een speciale behandeling zijn ze antibacterieel, zelfreinigend en ontsmettend. Als uitgangspunt voor deze ontwikkeling staat milieu en natuur centraal. Het materiaal is lichtgewicht, rechtstreek op HSB te monteren en kent een brandklasse A1.

ALUINVENT

Van blikjes naar gevel! De panelen van Aluinvent bestaan uit aluminium en worden gemaakt van gerecyclede blikjes. Bij de productie worden lokale traditionele processen gecombineerd met moderne technologie. Met gebruik van duurzame elektrische energie. Het resultaat: een moderne en strakke uitstraling voor je gevel, in diverse kleurmogelijkheden.

Meer weten? LJ Solutions ontvangt je graag op de stand tijdens de Renovatie en Transformatie Beurs op 14-16 mei in de Brabanthallen.

LJ Solutions
ljsolutions.nl
Stand: 1.A032