Hoe woningcorporaties worden geholpen bij hun grootste uitdaging!

Artikel delen

Woningcorporaties staan voor een grote uitdaging: het verduurzamen van hun woningbestand. Waarbij het overtuigen van 70% van de bewoners vaak een struikelblok vormt. De oplossing? Model- en logeerwoningen van Moving-In!

Ruben Oraile van Moving InMoving-In speelt een cruciale rol in het voortraject en tijdens het project. Met een ingerichte modelwoning kunnen bewoners alvast een kijkje nemen in hun tijdelijk onderkomen, waar zij gedurende de renovatieperiode zullen verblijven. De ervaring van het ‘even wonen’ in een duurzaam en volledig ingerichte logeerwoning kan twijfels wegnemen en bewoners overtuigen om in te stemmen. 70% behaald? Dan staat Moving-In klaar om de woningcorporatie te ontzorgen bij het compleet inrichten van de logeerwoningen.

Complete inrichting van A tot Z

Met meer dan 10 jaar ervaring in het circulair inrichten van tijdelijke woningen, creëert Moving-In een plek waar bewoners zich thuis voelen. Ook wordt er veel werk uit handen genomen van de woningcorporatie. Moving-In verzorgt namelijk de inrichting van A tot Z. Hiermee wordt niet alleen het meubilair, transport en montage bedoeld, maar wanneer nodig ook verlichting, raambekleding, schoonmaak, vloer- en schilderwerk, interieurstyling, verzekeringen en zelfs televisie en internet.

Samenwerking met impact

Door samen te werken met Moving-In kunnen woningcorporaties niet alleen renovaties versnellen en de betrokkenheid van bewoners vergroten, maar ook een bijdrage leveren aan de sociale impactdoelen van Moving-In. Initiatieven zoals de Meubelbank laten zien hoe Moving-In gebruikte meubels nieuw leven inblaast door ze gratis aan te bieden aan mensen in nood. Deze circulaire benadering van woninginrichting draagt niet alleen bij aan duurzaamheid, maar heeft ook een positieve impact op de wereld.

Moving-In
www.moving-in.nl/
Stand: 1.C079