Relining als economische duurzame oplossing bij rioolrenovatie

Artikel delen

Door toepassing van de gepatenteerde relining-techniek S4reno® bieden de renovatiespecialisten bij Van der Velden een compleet renovatiepakket voor zowel binnenriolering, hoofdriolering en deelreparaties.

Relining van een riool

De afvoerwanden worden met speciale apparatuur doorgemeten op corrosie en veroudering. Van der Velden brengt de situatie helder in beeld en neemt met de exclusieve serie S4reno® producten snel en effectief maatregelen om het rioolstelsel weer in optimale staat. De bestaande afvoer wordt gerenoveerd en voorzien van een duurzame coating die de functionaliteit waarborgt en vloeistofdicht is, ook wel relinen genoemd. Daarmee is de klant volledig ontzorgd.

Geen overlast voor bewoners, duurzaam en kostenefficiënt

S4reno® is de beste oplossing voor betaalbare rioolrenovatie zonder graaf-, hak-, en/of breekwerk. Voor zowel relatief kleine reparaties als de renovatie van een volledig riool biedt S4reno® de oplossing. De bekleding geeft het riool een nieuw leven en gaat gegarandeerd decennia mee. Bovendien is er een minimum aan energie en CO2-uitstoot. Van der Velden biedt bovendien een gedegen beheerplan, waarmee problemen voorkomen worden en de kosten beheersbaar blijven.

Rioolspecialisten door heel Nederland

Een landelijk team van renovatiespecialisten werkt conform de strengste richtlijnen om klanten binnen alle bedrijfstakken de 100 % zekerheid te bieden waaraan een rioolstelsel moet voldoen. Met 17 vestigingen is er altijd een specialist bij u in de buurt. Waar nodig, staat Van der Velden dag en nacht klaar voor haar klanten.

Bezoek Van der Velden tijdens Renovatie & Transformatie op stand 1.E025.

Van der Velden Rioleringsbeheer
vandervelden.com
stand 1.E025