Prefab dakgoten: de snelle en eenvoudige renovatieoplossing

Artikel delen

Prefab dakgoten zijn een uitstekende keuze voor snelle en efficiënte renovaties. De Proline dakgoten van Polytech bieden een hoogwaardige en mooie oplossing, beschikbaar in diverse stijlen en kleuren. Dankzij het prefab concept zijn deze dakgoten snel te monteren met het handig aluminium ophangsysteem.

Vervoer prefab dakgoten

Polytech heeft bij de ontwikkeling van het Proline systeem ingezet op eenvoud in montage, hoge kwaliteit en flexibiliteit in ontwerp. De dakgoten worden op maat gemaakt en geleverd, passend bij elk project. Met verschillende opties zoals een opdiklijsten of sierlijsten en een aluminium trim of kraal, hierdoor zijn er talloze combinaties mogelijk.

Matte uitstraling en kleuren

De goten hebben een matte afwerking en zijn leverbaar in vier moderne kleuren: verkeerswit, crèmewit, grijs en antraciet. Voor extra variatie kunnen de gootklossen in dezelfde kleuren of in dennengroen worden geleverd, wat mogelijkheden biedt voor zowel harmonieuze als contrasterende ontwerpen.

Uniek los montagesysteem

Het montagesysteem van Polytech bestaat uit een aluminium profiel dat vooraf wordt geïnstalleerd. Hieraan kan de dakgoot eenvoudig worden opgehangen, waardoor het profiel uit het zicht blijft. Dit systeem maakt de uitlijning en montage sneller en eenvoudiger, zonder lange lengtes in één keer te hoeven stellen.

Montagesysteem prefab dakgoten

Duurzaamheid en stevigheid

De Proline dakgoot is gemaakt van deels gerecyclede hoogwaardige kunststoffen en heeft een kleurvaste coëx-laag met tien jaar garantie. De bodem is extra stevig met een dikte van 2,4 mm, wat de goot bestand maakt tegen de impact van vallende dakpannen.

Woning met nieuwe prefab dakgoten

Op maat en flexibel

De dakgoten zijn naadloos leverbaar tot een lengte van 8 meter en kunnen met hulpstukken gekoppeld worden voor langere lengtes. Ook zijn er diverse hoekoplossingen beschikbaar, waardoor de goten bij vrijwel elk renovatieproject kunnen worden ingezet.

Vraag hier een proefmonster aan via de website en ontdek de voordelen van Proline prefab dakgoten voor jouw volgende renovatieproject.

Polytech
www.polytech.nl