Alle oppervlakken 100% water- & luchtdicht

Artikel delen

Het Griffon HBS-200® assortiment staat voor het blijvend elastisch water- en luchtdicht afdichten en beschermen van vrijwel elke ondergrond. Het assortiment bestaat uit duurzame kwaliteitsproducten die zeer eenvoudig te verwerken zijn. De universeel inzetbare producten zijn o.a. geschikt voor douchegoten, (buis)doorvoeren, kimnaden, dilatatievoegen, dakgoten, maaivelddetails en kozijnaansluitingen. Ze hechten op vele ondergronden, zoals beton, steen, hout, metaal, zink, bitumen, PVC, PP en PE.

Vloeibare coating wat op wordt toegebracht op een lichtkoepel om het waterdicht te krijgen

HBS-200® Liquid Rubber is een 100% water- en luchtdichte, universele vloeibare coating voor het blijvend elastisch afdichten en beschermen van vrijwel alle ondergronden. Het feit dat de coating minstens 20 jaar meegaat, op waterbasis is gemaakt én vrij is van oplosmiddel of VOC, maakt het een uiterst duurzaam product. De coating is buiten (en binnen) toepasbaar en zowel met een kwast als met een airless spuitinstallatie snel en gemakkelijk te verwerken.

HBS-200® Rubber Tix is een universele, duurzame, waterdichte, luchtdichte en beschermende coating met hoge viscositeit. Hierdoor is het ideaal voor verticale toepassingen en een snellere laagdikte opbouw. Deze kwaliteit kan prima verkwast worden maar kan ook makkelijk aangebracht worden met een spaan. HBS-200® Rubber Tix dicht en beschermt vele soorten ondergronden, zowel binnen als buiten. HBS-200® Rubber Tix is ook beschikbaar in een koker.

HBS-200® Geotextile is een uiterst sterk en elastisch doek welke toepasbaar is in combinatie met beide HBS-200® coatings om naden, kieren en scheuren te overbruggen. Het niet-geweven doek heeft een groot absorberend vermogen. Het materiaal is elastisch en eenvoudig in gebruik.

Griffon
www.griffon.eu