Hoe gaat Nederland de komende jaren om met dé grote vraagstukken in de woningmarkt?

Kansen en problemen in de woningmarkt worden besproken in het boek ‘Hoe woont Nederland in 2030?’. Onderwerpen zoals verduurzaming, woningnood, prefab en digitalisering komen aan bod. Verschillende individuen delen hun visie. Variërend van een burgemeester van een middelgrote gemeente tot een dochter met toekomstplannen.

Op weg naar het jaar 2030 zal er ieder jaar een editie uit komen, waarin steeds duidelijker te zien is of men het bij het rechte eind had. Deze eerste editie bruist van ambitie, hoop en ideeën. Laat je je inspireren?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief van RenovatieTotaal en krijg het boek in je mailbox.


Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Stuur dan een mail naar maxime@handelsuitgaven.nl en ontvang het boek in je mailbox!

De RenovatieTotaal nieuwsbrief

Actualiteit, rubrieken met praktische informatie, inspiratie en meer: RenovatieTotaal verstuurt tweewekelijks een interessante nieuwsbrief. Naast de wekelijkse nieuwsbrief maakt RenovatieTotaal regelmatig specials over specifieke renovatie thema’s. Abonneer en je bent altijd op de hoogte!

*Het boek ‘Hoe woont Nederland in 2030?’ is gemaakt door de redactie van RenovatieTotaal in opdracht van ROZA Vastgoedonderhoud.