Dakpanelement combineert schoonheid met sterkte

Artikel delen

Een solide en superlicht dakpanelement dat ook nog eens erg mooi is: Quadro by Icopal is dé oplossing voor nieuwbouw en renovatie. Het dakpanelement is zeven keer zo licht als een betonnen dakpan en daarom geschikt voor daken in vrijwel alle hellingshoeken: van 15 tot 90 graden.
 

Quadro by Icopal weegt slechts 7,2 kilo per vierkante meter. Toch is het dakpanelement ijzersterk, dankzij de meerdere lagen. Het dakpanelement heeft een onbreekbare stalen kern, aan beide zijden omhuld met een epoxy-coating. De toplaag is van een extra duurzame poedercoating die in zwart, drie tinten grijs en baksteenrood verkrijgbaar is. 
De moderne en strakke uitstraling maakt Quadro by Icopal met name geschikt voor de huizen van nu, maar ook renovatieprojecten kunnen profiteren van de voordelen. De dakpanelementen kunnen over bestaande dakbedekking, zoals leien, shingles en golfplaten, geplaatst worden. Door de perfecte pasvorm en veilige sluiting blijft het dak altijd waterdicht. De bevestigingsmethode zorgt voor een inbraakveilig dak.
Icopal geeft 30 jaar garantie op de dakpanelementen.
 
Icopal bv, Groningen, (050) 551 63 33, www.icopal.nl