Oudnieuw

Artikel delen

Een oud kantoorpand op een markante plek in Den Bosch (Koningsweg) is compleet gestript en geschikt gemaakt voor het nieuwe werken. Het biedt nu plaats aan de kantoren en eigen opleiding van BrandLoyalty en wil vooral een plek zijn die bijdraagt aan het innoveren, stimuleren en motiveren van de medewerkers.

Na de renovatie bestaat het gebouw uit vier verschillende volumes. Het hoogste gebouwdeel is volledig van glas. De andere gebouwdelen hebben eveneens een volledig glazen buitengevel, maar zijn voorzien van een tweede ‘huid’ van natuursteen, zodat het gebouw harmonieert met zijn omgeving.
Vanwege de diepte van het gebouwvolume zijn in het gebouw twee spectaculaire vides gemaakt, zodat naast licht en ruimte er fantastische centrale open gebieden ontstaan waar iedereen doorheen loopt, elkaar tegenkomt en ontmoet. 
Het gerenoveerde kantoor heeft een BREEAM-NL-certificaat behaald met een score van twee sterren (BREEAM good).
(Foto’s: Stijn Poelstra)