Slimwoner-campagne

Artikel delen


Nederland telt steeds meer ‘Slimwoners’: mensen die kiezen voor duurzaam wonen. Ze besparen geld, wonen comfortabeler en sparen het milieu. Slimwoners wonen energiebewust, in een goed geïsoleerd huis met energiezuinige installaties en apparaten. Slimwoner word je door een ‘energiestap’ te nemen, bijvoorbeeld door het isoleren van je woning met een duurzaam isolatieproduct.
 
Op Slimwoner.nl zorgt Natuur & Milieu er samen met haar partners voor dat energie besparen leuker en makkelijker wordt. Sinds eind 2014 is ook ROCKWOOL officieel hoofdpartner van de campagne. Natuur & Milieu wil Nederlandse consumenten bewust maken van de voordelen van duurzaam en comfortabel wonen en helpt hen met deze campagne de stap te zetten naar energiebesparing. Samen met de andere campagnepartners – Ministerie van Binnenlandse Zaken, ENEXIS, de Nationale Postcodeloterij en Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse Gemeenten – is nu ook ROCKWOOL zichtbaar aanwezig in de campagne-uitingen.