Overname activiteiten

Artikel delenBoels Verhuur B.V. heeft medio februari 2015 de verhuuractiviteiten, medewerkers en activa van Port-o-Let Services B.V. overgenomen.
 
Het gerenommeerde bedrijf Port-o-Let is al ruim tien jaar actief in de Nederlandse verhuurmarkt op het gebied van mobiele toiletten (onder andere Sanitrax vacuümtoiletten). Dankzij deze overname versterkt Boels haar positie op de Nederlandse markt en is zij in staat deze voortaan nog beter te bedienen.
Vanuit het huidige bedrijfspand van Port-o-Let, gevestigd in Dordrecht aan de Rijksstraatweg 155, blijven de bedrijfsactiviteiten gewoon doorgaan onder de naam: Boels Port-o-Let. Daarnaast heeft Boels fors geïnvesteerd in een uitbreiding van de sanitaire voorzieningen, hetgeen samen met het totale Boels-assortiment van toegevoegde waarde zal zijn voor de evenementenmarkt.
 
Boels Verhuur B.V., Sittard, (046) 750 20 25, www.boels.com