Nationaal kenniscentrum voor woningaanpassingen

Artikel delen



Met de lancering van het Care Info Center is Nederland een onafhankelijk platform voor woningaanpassingen en hulpmiddelen rijker. Dit informatiecentrum geeft op een moderne manier, via internet en sociale media, inzicht in de beschikbare mogelijkheden op het gebied van woningaanpassingen en hulpmiddelen.
 
Het doel van het Care Info Center is het creëren van een overzichtelijk en laagdrempelig centrum dat tevens een netwerk opbouwt tussen afnemers, leveranciers en installateurs. Op zich zijn aanpassingen in de woning en/of woonomgeving geen probleem, omdat we met de moderne techniek voor praktisch elk probleem aanpassingen en hulpmiddelen voor handen hebben. Het Care Info Center wil een zo volledig mogelijk aanbod tonen, helder gerubriceerd en met de mogelijkheid om vragers en aanbieders met elkaar in contact te brengen.
Meer informatie: www.careinfocenter.nl