Bijzondere samenwerkingsovereenkomst

Artikel delen

Dakgootpreventie en Compri Aluminium zijn onlangs een exclusieve samenwerkingsverband aangegaan. Compri Aluminium heeft in Dakgootpreventie een partner gevonden voor de verdeling van haar producten op het gebied van dakgootbescherming.
 
Dakgootpreventie is een rooster waarop bladeren met takjes blijven liggen, waardoor het regenwater snel afgevoerd kan worden. Vooral de manier van werken en het groeiende dealernetwerk hebben de doorslag gegeven om met Dakgootpreventie een samenwerking voor de langere termijn te starten. De doelstelling is een landelijk dekkend netwerk, maar ook over de grens tonen diverse partijen interesse. Nieuwe dealers kunnen zich aanmelden bij info@dakgootpreventie.nl. Naast het product levert Dakgootpreventie leads en een professionele ondersteuning op het gebied van marketing.
Inmiddels hebben diverse bouwfirma’s de weg naar Dakgootpreventie gevonden, dit uiteraard in het kader van duurzaam bouwen, dus met minder onderhoudskosten. Het overlopen van verstopte goten behoort tot het verleden.
 
Dakgootpreventie, Oude Pekela, (0597) 20 00 13, www.dakgootpreventie.nl