Modieuze en comfortabele werkbroeken

Artikel delen

De Carpenter Jubilee werkbroek voldoet aan veel eisen en is één van de meest gedragen werkbroeken van Björnklader. De werkbroek staat bekend om zijn topkwaliteit, uitstekende pasvorm en handige details. Op verzoek uit de markt, is de Carpenter Jubilee broek nu ook verkrijgbaar voor dames.
 
De broek van het Zweedse kwaliteitsmerk is volledig afgestemd op de vrouw, maar wel voorzien van alle praktische details. De 100 procent katoenen werkbroek beschikt onder meer over vele ruime zakken, een verborgen en afneembare ID-kaarthouder en een keycord. De broek is verkrijgbaar in standaard taille- en lengtematen en in een breed scala aan damesmaten (maat 34 t/m 50), maar is ook door de extra brede zoom aan de onderzijde eenvoudig op lengte te maken. Leverbare kleuren: roze, marineblauw en zwart. Wiltec is exclusief leverancier van Björnkläder workwear in Nederland.
 
Wiltec B.V., Uden, (0413) 24 44 44, www.wiltec.nl/bjoernklader-dameswerkbroek