Woonbeton

Artikel delen

Grijs Beton Design verwerkt een betonlook stuc voor wanden, vloeren, plafonds en badkamers, in woningen, kantoren en winkelpanden.
Deze stuc kan over bestaande plavuizen of tegels worden aangebracht en is daardoor ook uitermate geschikt voor renovatieprojecten.

De bewerkte wand of vloer krijgt een strakke industriële betonlook terwijl er in feite een dunne laag van 5mm betonstuc op is verwerkt, die is aangebracht in meerdere lagen. Door de rustige opbouw vertragen we met elke nieuwe laag de vorige laag om zo een perfecte droging en doorharding te garanderen.
Eenmaal afgelakt is de wand of vloer voorzien van een kwalitatief en duurzaam product die een stijlvolle en industriële look geeft en bovendien slijtvast, krasbestendig en vloeistofdicht is.
De betonstuc is verkrijgbaar in 3 sterktes en leverbaar in alle NCS en RAL kleuren. Gemaakt van bijna 100% natuurlijke materialen en speciaal ontwikkeld voor het Noord Europese klimaat en zowel binnen als buiten toepasbaar.
Elke wand of vloer is uniek dankzij het materiaal, de fijnheid van de korrel, het tussentijds schuren van de lagen en uiteraard de hand van de verwerker. Van strak en egaal naar bont en grillig; de mogelijkheden zijn eindeloos en uiteindelijk altijd passend bij het interieur.
De foto’s tonen een recentelijke kantoorrenovatie in Brussel die in samenwerking met de fabrikant van de betonstuc, DC Design Beton, is gedaan. De granieten vloer in de entree eruit halen zou een tijdrovende en dure klus worden, dus is er voor gekozen om deze te renoveren met de sterkste variant betonstuc; Porcelane. Eerst is de granieten vloer gereinigd en opgeschuurd om een optimale hechting te garanderen, waarna een lichtgrijze Porcelane is aangebracht die mooi past bij de eiken meubels en de zachte verlichting. De wanden zijn stoer afgewerkt, eveneens met Porcelane.

Voor meer informatie Grijsbetondesign 0252- 21 23 22
of kijk op www.grijsbetondesign.nl of www.designbeton.nl