Aanmelden projecten voor Gulden Feniks 2016

Artikel delen

Wie staat er in het nieuwe jaar tussen de winnaars van de NRP Gulden Feniks? Voor de editie van 2015 ontving de jury een recordaantal van 111 inzendingen. Vanaf 1 december j.l. is het weer mogelijk projecten in te zenden.
 
De NRP Gulden Feniks is dé prijs voor de beste (gebieds)transformaties en renovatie van bestaand vastgoed. Heeft u uiterlijk eind december van dit jaar een project (grotendeels) afgerond in de bestaande voorraad? Dan kunt u dit project inzenden in de volgende categorieën: Gebiedstransformatie, transformatie of renovatie.
Uit alle inzendingen wordt naast de winnaar per categorie ook een winnaar gekozen voor de extra prijs LOW BUDGET, HIGH IMPACT. Dus ook projecten die met een relatief klein budget veel voor elkaar hebben gekregen, maken kans op goud. Alle informatie over voorwaarden, criteria en deelname is te lezen op www.nrpguldenfeniks.nl