Energiemodule als aanbouw of dakopbouw

Artikel delen

De Nathan Energiemodule is een compacte aanbouw waarin alle installatiecomponenten voor duurzame verwarming en warm tapwaterbereiding op efficiente wijze zijn samengebracht tot één totaalproduct. De prefab energiemodule wordt ‘plug-and-play’ gebouwd, tegen de voor- of achtergevel of in het dak van een woning geplaatst en aangesloten op het afgiftesysteem van de woning. Bij de dakvariant wordt de complete unit op de bovenverdieping geplaatst, waarbij het bovenste gedeelte zich op het dak bevindt. De alpha innotec lucht/water warmtepomp Split of brine/water warmtepomp WZS zet de energie uit de buitenlucht of uit de aardbodem om in warmte voor de vloer- of wandverwarming in de woning. Middels de balansventilatie wordt de binnenkomende frisse ventilatielucht voorverwarmd met de uitgaande warme ventilatielucht, zodat geen energie verloren gaat.

Informatie: www.nathan.nl