Buitenopstelling

Artikel delen

Wolf Energiesystemen  heeft zijn CRL HR-WTW units met HR-warmtewiel uitgebreid met versies voor buitenopstelling. Het warmtewiel van de CRL heeft een rendement tot 90 procent en is verkrijgbaar als condensatie-, enthalpie- of sorptierotor. Bijzonder aan de CRL is de speciale warmtewielafdichting met labyrint waardoor luchtlekkage over het warmtewiel wordt gereduceerd tot minder dan 2 procent. De serie is leverbaar met 4800, 6200 en  9000 m3/h. De binnenopstelling is verkrijgbaar in verschillende varianten qua plaatsing van de luchtkanaalaansluitingen. De CRL is voorzien van een stekkerklare regeling en kan worden uitgebreid met een communicatiemodule voor BACnet, ModBus, Lonworks, KNX (nieuw) of een Ethernetmodule (webserver) voor controle van de unit via een PC of internet.

Informatie: www.wolf-energiesystemen.nl