Hybride warmtepompsystemen voor elke woning

Artikel delen

Met twee nieuwe hybride warmtepompsystemen biedt Remeha een oplossing voor elke situatie. In nieuwbouw of bestaande bouw, bij ketelvervanging of in combinatie met een bestaande ketel; voor elke klant is de hybride warmtepomp nu toepasbaar. De Remeha Tzerra HP bestaat uit een geïntegreerde combinatie van Tzerra Plus cv-ketel met lucht/water-warmtepomp en voorraadvat van 40 liter. Maar men kan ook kiezen voor de Remeha Hybrid Plus, een lucht/water-warmtepomp die met elke bestaande cv-ketel van de fabrikant samenwerkt. Beide systemen hebben een toerengeregelde warmtepomp van 5 kW. Naast hun veelzijdigheid onderscheiden de systemen zich door de RemaCAL regelaar. Deze eenvoudige bediening bevindt zich in het binnendeel van de hybride en zorgt dat de verwarming onder alle omstandigheden met zo laag mogelijke stookkosten werkt, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. Bij het in bedrijf stellen voert de installateur de stroom- en gasprijs in. Vervolgens berekent de RemaCAL automatisch de optimale bedrijfssituatie voor de klant.

Informatie: www.remeha.nl