PROGRAMMEERBARE, SLIMME THERMOSTAAT

Artikel delen

Honeywell lanceert een nieuwe generatie van programmeerbare, slimme thermostaten: de Lyric T6. Deze universele thermostaat en de bijbehorende Lyric-app helpt de gebruiker dankzij diverse programma’s en functies automatisch energie te besparen. De programmeerbare thermostaat beschikt over een geïntegreerde wifi-verbinding en touchscreen.
 
Installatie van zowel de bedrade als de draadloze versie van de Lyric T6 is snel en eenvoudig. De ketelmodule is zowel op de wand als op een inbouwdoos te plaatsen. De thermostaat is geschikt voor alle 24-230V aan-/uit- en OpenTherm-toestellen en stadsverwarming. Na voltooiing van de installatie is de werking direct te testen.
 
De Lyric T6 wordt standaard geleverd met zowel een zevendaags als een vijf+tweedaags klokprogramma met zes perioden per dag – ideaal voor gebruikers met een regelmatige levensstijl. De klokprogramma’s zijn eenvoudig aan te passen via zowel het touchscreen op de thermostaat als de app.
 
Voor consumenten met een drukke en onregelmatige levensstijl biedt de Lyric-app geofencing. Deze functie past de temperatuur automatisch aan op basis van de locatie van de smartphone van de gebruiker. De gebruiker stelt zelf een voorkeurstemperatuur in voor wanneer hij aanwezig is en voor wanneer hij weggaat. Zo tilt de thermostaat automatische temperatuurregeling naar een hoger niveau om de gebruiker te ontzorgen en energie-efficiënter om te gaan met verwarming. Verder is de thermostaat voorzien van een slaapprogramma voor ’s nachts en een afwezigprogramma voor wanneer de gebruiker bijvoorbeeld op vakantie is.
 
Honeywell
http://lyrict6.honeywell.com