Klemprofiel voor de montage van scheidingswanden

Artikel delen

U wilt een kantoor afscheiden of een ruimte verdelen? Van een enkel kantoor twee ruimtes maken of bijvoorbeeld een pantry inrichten? Of het nu groot is of klein, met scheidingswanden en de klemprofielen van Bohle beschikt u over een keur aan mogelijkheden.

De klemprofielen zijn eenvoudig te monteren. Omdat het glas vanaf de voorzijde ingeschoven wordt, is het een goed alternatief voor uw profielen. De platen worden geklemd zonder bewerking van het glas. Snel, eenvoudig en op een elegante manier zodat voldoende vrijheid ontstaat om ruimtes individueel en luchtig in te delen.

De klemprofielen zijn geschikt voor verschillende glasdiktes tot 21,52 mm. Verkrijgbaar in onbewerkt aluminium alsmede geëloxeerd (EV1) en RVS look (E4/C31). De profielen zijn voorgeboord en beschikbaar in een lengte van 3000 mm of 5000 mm.
 
Bohle
www.bohle.nl