Congres bestaande funderingen

Artikel delen

Op 18 januari 2017 vindt het jaarlijkse F3O congres bestaande funderingen plaats. Het is het twaalfde congres van branchevereniging F3O, een organisatie voor onderzoekers aan bestaande (houten) funderingen en partijen die het belangrijk vinden dat er goed onderzoek wordt gedaan aan dit soort funderingen.
 
Het doel van F3O is om de kwaliteit van het in Nederland uitgevoerde funderingsonderzoek te bewaken en te verbeteren. Het congres vindt plaats op de locatie fort Vechten nabij Utrecht (parkeren aan de Achterdijk 12, Bunnik).
Via diverse presentaties krijgt de deelnemer informatie over ontwikkelingen op het gebied van funderingsonderzoek en nieuwe inzichten rondom bedreigingen van houten paalfunderingen. Verder is het congres ieder jaar weer een netwerkmoment voor de branche van funderingsonderzoeksbureau ’s met probleemeigenaren, overheden en andere betrokkenen. F3O nodigt een ieder uit om aan haar congres deel te nemen. Actuele informatie over het programma is te vinden op www.f3o.nl.
Het congres is gratis toegankelijk.

Aanmelden kan bij M. Profittlich (m.profittlich@f3o.nl).