Samenwerking leidt tot nieuw freessysteem

Artikel delen

In samenwerking met FritsJurgens heeft HMB profit locks & tools (HMB) een freessysteem ontwikkeld voor het snel en nauwkeurig plaatsen van taatsdeurscharnieren. Met behulp van het systeem kan  één persoon binnen enkele minuten een compleet taatsdeurscharnier plaatsen. Het tillen of bewerken van de deur is niet meer nodig.

“Zonder het HMB-freessysteem, moeten de werkzaamheden door twee personen worden uitgevoerd. Bovendien neemt dit ongeveer een dagdeel in beslag en is de kans op beschadiging groot. Dit aangezien de deur meerdere malen wordt verplaatst en bewerkt,” vertelt Femke Oudshoorn, Adjunct-directeur van het bedrijf uit IJsselstein.

Het taatsdeurscharnier van FritsJurgens vereist geen bouwkundige voorzieningen in de vloer en het plafond. Er wordt slechts een kleine vloer- en plafondplaat gemonteerd om de deur af te hangen. Het scharnier wordt volledig geïntegreerd in de boven- en onderzijde van de deur. Het is een vrijwel onzichtbaar systeem en toepasbaar in zowel bestaande als nieuwe situaties.

Het nieuwe freessysteem is vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig aluminium dat na bewerking wordt geanodiseerd. Vanwege de kwalitatieve kenmerken biedt HMB 20 jaar garantie op het gereedschap.

HMB
www.hmb.nu