Als warme broodjes…

Artikel delen

Meer dan 61.000 zonnepanelen hebben vijf groepsaankopen via SamenZonneEnergie in Zuid-Holland geïnstalleerd. En dat aantal zal nog fors oplopen, nu de zesde aankoop voor inwoners van Zuid-Hollandse gemeenten samen met iChoosr, een onafhankelijke organisator van groepsaankopen, is gestart. In de provincie Zuid-Holland hebben inmiddels 5.500 huishoudens meegedaan. ‘Dat is al een goede start, maar er is nog veel potentie voor duurzame daken in de provincie’, zegt Paula van Zandbergen, projectmanager van SamenZonneEnergie. ‘Er zijn nog veel daken geschikt voor zonnepanelen. We hopen mensen te interesseren voor een eigen zonnepanelensysteem door ze goed te informeren en het hele proces zo makkelijk mogelijk te maken.’ Gemeenten zetten via SamenZonneEnergie een belangrijke stap naar een duurzamere omgeving.

Informatie: www.SamenZonneEnergie.nl