Derde editie Klussenier Awards

Artikel delen

Onlangs werden voor de derde keer de Klussenier Awards uitgereikt, in vijf categorieën en met twee eervolle vermeldingen. Ook waren er bloemen voor jubilerende Klusseniers.
 
Zo werden Ronald van Drunen uit Velsen en Marco Cornelisse uit Wormer werden in het zonnetje gezet vanwege hun 10-jarig jubileum. Klussenier Marco Cornelisse won ook nog de Vakmanschap Award. Elroy Ungerer uit Pijnacker scoorde het hoogst van alle Klusseniers op het onderdeel klantvriendelijkheid en Martin Harteveld uit Barendrecht ging met de Ondernemerschap Award naar huis.
Richard Talens uit Assen won de Starter van het Jaar Award. Dan was er nog de Ondersteuner Award: de Award voor degene die de Klussenier ontzorgt door bijvoorbeeld het verzorgen van de administratie of het maken van offertes. Deze Award was voor Jolanda Bergshoeff.
Naast de vijf categorieën waarin de uitslag vooral is gebaseerd op de beoordelingen van klanten, is er een op zichzelf staande categorie: Uitzonderlijk Ondernemerschap. In deze categorie vielen Ruben van der Stoep én Jeroen Muller in de prijzen.
Joost van der Pol, directeur/eigenaar van de  franchiseorganisatie De Klussenier, is zeer tevreden over de derde editie van de uitreiking. Joost: ‘De genomineerden zijn de beste van de in totaal 180 Klusseniers in Nederland. De lat ligt bij iedereen hoog. Klanten waarderen de klantvriendelijkheid gemiddeld met een 9 en het vakmanschap wordt gewaardeerd met een 8.7. Daar zijn we als organisatie erg trots op.’