Gezonde en comfortabele ventilatie

Artikel delen

Itho Daalderop introduceert twee nieuwe en zeer scherp geprijsde CO2-ventilatiepakketten met de vertrouwde CVE ventilatie-unit als basis: het CVE CO2-pakket Optima en het CVE CO2-pakket Optima Inside. De nieuwe pakketten zorgen geruisloos voor een gezond en comfortabel binnenklimaat in de woning zonder dat de bewoner hiernaar om hoeft te kijken. De vraaggestuurde alles-in-één-toepassing is voor zowel nieuwbouw als renovatie geschikt. Beide pakketten kunnen, net zoals een standaard CVE, eenvoudig worden uitgebreid met diverse vocht- en/of bewegingssensoren en bedieningen. Met de RV-sensor gaat de ventilatie-unit automatisch meer ventileren wanneer het te vochtig wordt in de badkamer. Met de PIR-sensor wordt meer geventileerd wanneer iemand bijvoorbeeld het toilet betreedt. En met de CO2-sensor in de woonkamer is men helemaal compleet. Als de CO2 oploopt, ventileert de unit automatisch naar een hoger niveau. Dit zorgt voor betere luchtkwaliteit, nog meer comfort en gemak. Bovendien leiden de extra sensoren tot een beter energielabel.

Informatie: www.ithodaalderop.nl