MVO-prijs voor energiezuinige systemen

Artikel delen

De BedrijvenKring Veenendaal (BKV) heeft de MVO-prijs Veenendaal 2017 uitgereikt aan directeur Madelon Voorhoeve van Orcon. De jury prees het bedrijf voor zowel het ontwikkelen van energiezuinige ventilatiesystemen als voor het brede MVO-beleid dat men voert. Zo wordt een deel van de montagewerkzaamheden uitbesteed aan de sociale werkbedrijven Permar en IW4. ’Orcon weet People, Planet en Profit op een goede wijze te verbinden. Laat de toekenning van deze MVO-prijs Veenendaal 2017 een stimulans zijn om het MVO-beleid verder te ontwikkelen’, zo las Wouter Kolff voor uit het juryrapport. Hij overhandigde Madelon Voorhoeve het beeldje van kunstenaar Hans van Leeuwen dat de verschillende aspecten van MVO symboliseert. Tevens ontving zij het bijbehorende certificaat.

Informatie: www.orcon.nl