Geen renovatieproject is hetzelfde

Artikel delen

Bij het vervangen van een begane grondvloer is het een verrassing wat er onder de houten vloer vandaan komt. Rust de woning op een lichte of zware fundering? Is de kruipruimte droog of staat deze onder water? De Hoop Pekso heeft zich in deze vraagstellingen verdiept en levert met Renomaat de oplossing.

Renomaat biedt vijf renovatievloeren met specifieke eigenschappen en toepassingen waarbij onderscheid wordt gemaakt in droge en natte vloersystemen. Bij een droog systeem komt er geen beton aan te pas, er is geen droogtijd van beton en zandcement vloer waardoor de bewoners gemiddeld binnen één dag terug kunnen keren in de woning.
Ook de Reno Acero is onderdeel van het Renomaat assortiment en bestaat uit stalen liggers, vulelementen van geëxpandeerd polystyreen (EPS) en 22 mm houten vloerplaten. Het gebruik van stalen liggers biedt specifieke voordelen.  De fundering van het huis hoeft niet aangepast of herberekend te worden doordat het gewicht van de stalen liggers en EPS elementen gelijkwaardig zijn aan het gewicht van een houten vloer. Bovendien heeft de Reno Acero stalen liggers met een speciale Magnelis coating. Deze coating zorgt ervoor dat de liggers beschermd zijn tegen corrosie. De liggers zijn licht van gewicht, in verschillende lengtes leverbaar en eenvoudig op maat de slijpen.
 
Reno Acero
www.renomaat.nl