Ervaring binnen een breed assortiment

Artikel delen

Gergotal B.V. is opgericht in 1994. Het team van Gergotal bestaat uit een kleine groep mensen. Bijna 25 jaar kennis en ervaring resulteren in eersteklas producten. Klantentevredenheid heeft bij Gergotal een vanzelfsprekende prioriteit, want goede service is dé garantie voor succes.
Vanaf 1994 brengt het bedrijf al vloercoatings aan. Gergotal biedt dus ook meer dan alleen maar bedrijfskleding en werkschoenen. Gergotal is ook uw adres voor PBM’s, kitten, tegellijmen, kelderafdichting, vloercoating, reinigingsmiddelen, onderhoudsmiddelen, handzepen, papier en poetsdoeken.
 
Voor het aanbrengen van sterke zwaar belastbare rolcoatings voor bedrijfsvloeren, comfortabele gietvloeren voor woningen maar ook het aanbrengen van antislipsystemen voor balkons, galerijen en parkeergarages, werkt Gergotal met de ZERO systemen van AB-Polymerchemie. Deze systemen voldoen aan de laatste stand van de techniek en zijn vrijwel emissie – en oplosmiddelvrij.
 
Gergotal beschikt over een grote showroom in Ulft. De showroom is tijdens openingstijden zonder afspraak geopend voor iedereen. Meer informatie is ook aanwezig op de website van het bedrijf.
 
Gergotal
www.gergotal.nl