Veilig vloeren en trappen afdekken

Artikel delen

Veel ongevallen op de bouwplaats ontstaan door glij- en struikelpartijen veroorzaakt door ondeugdelijk afdekmateriaal. Opstaande randen en openspringende naden van menig afdekmateriaal zijn hiervan de oorzaak. Wat te denken van stucloper op een trap. Dat is vragen om problemen.

Easydek daarentegen levert een breed pakket aan zelfklevende afdekmaterialen die dankzij een speciaal ontwikkelde kleeflaag uitermate geschikt zijn voor het veilig en snel afdekken van allerlei vloeren. Dankzij de unieke kleeflaag hechten de materialen perfect aan de ondergrond waardoor ze nooit kunnen wegglijden of verschuiven. Openspringende naden of opstaande randen zijn daarmee verleden tijd.

Dankzij de zelfklevende onderlaag is het naderhand gebruiken van tape voor naden en randen overbodig. De Easydek materialen laten overlappen is voldoende voor het creëren van een veilige werkvloer.
Naast het afdekken van vloeren zijn de Easydek beschermfolies perfect voor het snel en eenvoudig afdekken van trappen. Ook hier zorgt de kleeflaag ervoor dat het materiaal perfect blijft zitten zonder dat het tijdens het belopen van de trap loskomt. Niet alleen veilig voor diegenen die aan het werk zijn, maar ook voor de eventueel aanwezige bewoners of gebruikers van het pand.

Naast de zelfklevende afdekfolies en afdekvliezen levert Easydek een brede scala aan tijdelijke beschermmaterialen waardoor beschadigingen aan kozijnen, ramen en deuren voorkomen kunnen worden.

Easydek
www.easydek.com/veilig