Waarden leesbaar op afstand

Artikel delen

Met de interface-module LinkPro van WOLF kunnen verwarming-, ventilatie- en luchtbehandelingssystemen online worden bediend. Dit dankzij de communicatie tussen de LinkPro en de WOLF SmartSet App (iOS en Android) of het WOLF SmartSet Portal via de internetbrowser. Het systeem biedt eenvoudige en duidelijke informatie voor de eindgebruiker en exacte monitoring van de apparatuur voor professioneel gebruik. Op afstand kan de status van het systeem worden bekeken en parameters kunnen worden aangepast. Voor de installateur is een volledig grafische weergave met actuele waarden beschikbaar, bijvoorbeeld van de luchtbehandelingskast. En voor de gebruiker: of deze nu thuis of onderweg is, de app biedt optimaal bedieningsgemak om bijvoorbeeld de temperatuur te veranderen in de woning. Daarnaast worden prestaties van een zonne-energiesysteem grafisch gepresenteerd.

Informatie: www.wolf-energiesystemen.nl